19 Mart 2016

Sarımsaklı Baharatlı Tavuk



Merhaba,bugün sizlere bizim evde sıkça yapılan lezzetli ve kolay bir tavuk tarifi vermek istiyorum

    Malzemeler

  • 1 paket piliç pirzola
  • 1 baş sarımsak
  • Toz kekik
  • Yaprak kekik
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızıbiber



Yapılışı
  • Teflon tencerenize veya kapaklı tavanıza toz kekik,karabiber ve toz kırmızıbiberinizi serpin.
  • Piliç pirzolayı yıkayın ve derileri alta gelecek şekilde tencerenize yerleştirin.
  • Üzerine tuz ve diğer baharatları tekrar serpin.
  • Ayıklanmış olan sarımsakları da üzerine ilave edin.
  • Kapağını kapatın ve orta ateşte tavuklar yumuşayıp derileri kızarıncaya kadar 30-40 dakika pişirin. 
  • Yanında şehriyeli pilavla servis edebilirsiniz.
  • Afiyet Olsun! 
Seval



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...